cepatla balik

Love & Kisses ✿ sha
papa oo papa cepatla balik
mama ngan Emir menat la dok umah je nih
'eh, snanye mama dah bwk pegi JJ, Giant, Tesco, pjabat pos, bank, Tbg Haji, etc2 pun. hehe.

Tapi, takde orang nak nolong buangkan sampah ni papa
mop lantai, vacuum rumah...
ooo papa cepatla balikkkk!!!
T_T

adoi ai.
Hubby telah ke offshore lagi dan tinggal berdua ngan encik baby yg baru lepas hari adalah super unspeakable!

Nak makan susah, mandi susah, buat kerja susah, nak ke sana kumari pun susah.
'oh oh jangan cakap susah ya tapi adalah sedikit rumit.

tiap kali rasa mau mengeluh pun selalu ngingatkan diri sendiri betapa ramai orang kat luar sana yg sangat2 susah dapat anak, and how comel and veriii adorable my baby is, so terus jadi hepi balik, gelak2 cium2 gomol pipi si anak yang bam2 sampai dia nangih and cik puan mommy pun tak jadi mengeluh. haha.

And hubby said bln 5 ni nak gi jalan.
lepas dia setel project yang itu la.
so ke mana yang sesuai utk baby berumur 4 bulan ya?
Pulau/pantai adalah sangat best tapi macam tak berapa suitable sebab dia sangat kecik lagi. Nanti dah besar tak ingatpun penah pegi pulau yg ini.

Nak naik flight berjalan2 pun mcm, eh, lecehnya.
naik kereta jelah ya sayang.
Paling senang adalah ke Mlk.
tempat feveret mommy sepanjang zaman.
haha.
...

ooo papa ooooooo cepatla balik
mama + Emir adalah super duper rindu ngan papa nihhh T____T



'komen2 di entry2 lalu akan direply soon. insya allah...

3 comments:

fAtrinA said...

jom join!
http://fatinarinabdullah.blogspot.com/2011/03/jom-join-mini-contest-precious-humairah_22.html

lind said...

emir comel sangat!

Noli said...

hai salam....sabo yer..nnt papa emir pulang la tuh...hehe

tc!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review