Terima kasih cinta.

Love & Kisses ✿ sha
Terima kasih ku ucap kepadamu
Kerana sudi menyayangi diriku
Semoga kita bersama dan setia
Aku bersyukur pada Tuhan Yang Esa
Kerana dia yang menemukan kita
Semoga kita mendapat rahmat darinya
Hidup bahagia

Oh kasih indahnya kurasakan
Sewaktu engkau ada bersama di sisiku
Indahnya cintamu
Biarpun apa yang terjadi rela ku tempuh
Asal kau tahu hargai pengorbananku ini
Terhadap dirimu

Sewaktu kau berduka aku ada di sisimu menemani
Sewaktu kau gembira jangan pula kau lupa diri ini
Andainya aku tiada
Abadikan cinta kita sepanjang hayatmu

Terima kasih ku ucap kepadamu
Kerana sudi menyayangi diriku
Semoga kita bersama dan setia
Hidup bahagia...

-- Terima Kasih Segalanya by Lestari



and suddenly, another year passes by.
31st January 2010 yang lalu, kami selamat diijabkabulkan dan 31st January hari ini, setahun suda usianya.

ooo, si anak pun dah lahir ye.
hadiah yang paling istimewa sempena ulangtahun perkahwinan kami...


omg, I'm a MOMMY!!!
cakap ulang2 pun hati macam masih tak percaya.
ahaks.

Tapi memang sekejap gilelah masa berlalu!
macam baru semalam yang kami berjumpa di tempat parking SDE tu...
macam baru semalam kami 1st dating kat stadium yg sangat tak romantik tu...
*haha tiap taun pun akan tetap ulang ayat yang sama*

Tapi benda tu la yang akan jadi memori yang sangat indah dan akan ingat sampai bila2.
^_^


And sebab aku nak masuk wad 29hb tu and aku teringin sangat nak makan Johnny's, so telah celebrate our anniversary kat situ la.

Kat Johnny's Bukit Indah.

Steamboat tomyam dia adalah gile sedap kat tekak aku.
And that Jelly Mushroom adalah my fav ever.

'ke tekak orang preknen memang sumenye rase sedap eh?

Anyway, telah singgah Secret Recipe juger untuk makan 2 ketul cheese cake.
Aku rasa operasi makan2 yang dasat ni la yang buat berat aku naik from 51 kg jadi 74.1 kg time nak deliver encik Emir Danish aritu.

'hooo memang melampau sangat la kanss?


Tatau kenapa tapi tiap kali dengar lagu ineh ngingatkan aku pada encik Hubby.
So of cos, sempena ulangtahun pertama perkahwinan kami, this song is dedicated to him, my dearest, beloved Hubby.
...

have I told you yet
how much you mean to me...
have I told you yet
about all the happiness you bring...
have I told you yet
that you mean the world to me...

just in case I haven't
i want you to know that
you're the best thing that ever happened to me!
I love you and I'll always will ^_^

4 comments:

ally said...

wah..rs mcm baru je g kenduri kahwin fasha..hehe..btw, happy anniversary dear..may happiness will always surround u & family too..=)

wanlurvesya said...

hahaha..kejap je kan masa berlalu..cm tak percaya je dah ade anak kan fasha..aku pon tak percaya anak aku da 3 org..rasa cm baru je berdating2..cepatnya masakan.."happy aniversary dear..moga berbahagia 4 ever and ever"

harzharun said...

hiksss....post jiwa2...suke!..hihi

btw, ank ko siyes comel..putih!..biasanya aku susah nak ckp baby br lahir tu comey sbb besanya baby br lahir muka dia cam kedut2 sket, pastu merah2..n nmpk sgt fragile ( isau aku nak pegang baby camne nanti )..tp anak ko, siyes adorable...sila bg petua ok..ko mkn apa hah ms peknen??

♥ Fasha ♥ said...

ALLY : btul tu ally. sy pun rasa mcm baru je kawin aritu. ahaks


WANLURVESYA : haah sya. aku pun mcm dok teringat je zaman2 kite mkn roti john kat mmu dulu kan. tup2 sume dah ada anak nih ^_^


HARZHARUN : haha ko memang harz. baby baru lahir memang la nampak fragile. camne la ko nak pegang anak ko nanti kang =p

oo aku takde petua la tapi time preknen tu kalo ko ingat lagi aku mmg suke sgt mkn buah delima, olive oil ngan cheesecake. tapi org ckp delima mmg bagus la. kang anak ko ada lesung pipit ^_^

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review