ohhh ahhh

Love & Kisses ✿ sha
papa dah balik PG...
uwaaaa cedehnye saye!!!
melampau sampai tgh mengulit anak kat tepi ni pun bole menitik2 air mata aku turun weh.

haha T_T

padahal baru 2 jam encik Hubby balik umah ni T_T T_T

kadang2 aku terfikir, kenapa ada orang bila dah dapat anak, ada yang kata, takde husband pon takpe, asalkan anak ada.

pada aku, adalah sangat tidak boleh.
si dia adalah separuh dari diri saye.
dan Emir Danish, buah cinta kami, adalah separuh lagi.
tak mungkin la dapat hidup tanpa dua orang budak comel berpipi bam2 nih.



fuh, kalau Hubby keluar lama2 or keje sampai lewat malam pun aku ialah menghitung jam dengan kusyuk.

so, bagaimanakah mau mengharung seminggu tanpa Hubby di sisi neh...

Tadi time Hubby nak balik, perasaan adalah biasa2 sajer.
salam, cium tangan, kiss2, and bye2.
macam selalu.

sejam lepas tu, perasaan adalah sangat sedeh ye.
call Hubby sambil berlinangan air mate you!
tapi dia tatau la aku nangih cuma suara tersekat2 sambil cakap, 'cyg rindu kat hubby nih...

tak mungkin la akan tunjuk air mata meleleh dpn cik Hubby.
depan sape2 pun tak mungkin la akan tunjuk air mate.
haha T_T

pastu aku rase dia cenyum2 sambil ckp, 'takkan la Hubby nak biar cyg sorang2 seminggu. Rabu nanti Hubby balik ye.

so, oke.

ohhh... adakah sebab tengah berpantang maka emosi jadi tak berapa nak stabil nih?

9 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

wah..kita adalah serupa. anor g kerja pun dah rindu gegila kat hubby. tak tau laaa macam mana masa berpantang nanti. dah hint² minta dia berulang dari umah Mak ke tempat kerja. tak tau laaa lagi macam mana

Siti said...

Fasha, sabar ek...mmg beremosi sket kaau masa pantang ni..jgn sedih2 n nangis2 yer..x elok...

Selamat berpantang my dear...

Meey@ said...

comelnya baby tu..congrats kak!and sabar2 selalu k..=)

ally said...

jgn sedey2 okeh..emosi kene jaga juga...take care tau..bestnya dpt jumpa danish ri tu...comel sgt2..rasa nak culik je..hehe...n selamat berpantang..hehe

PinkGremlin said...

Hi,
Congrats on your newborn.

Kita pun setuju dengan awak pasal macam mana orang boleh kata if ada anak cukupla. Bagi kita pun, dua-dua penting, hubby and anak. Dua-dua precious kan. Tapi ini pendapat mommy yang baru beberapa bulan, tak taulah if akan datang berubahkan. Hehe.

Anyways, selamat berpantang. Emosi memang tidak stabil masa berpantang bagi kebanyakan orang. Semua perasaan ada, sedih, happy, geram, letih, bosan n etc. Tak apa, tak lama.

Mrs.Qarlista said...

sha..walaupun memang hidup berLDM..tak pernah sekalipun aku tak nanges time en husband balik KL. huhu. sebab ade org kate..tak sedihla kalau dah biase hidup mcmtu. mane ade kan?

and its true, ade gak dengar org kate, kalau dah ade anak, husband jatuh no.2,3,4 dan seterusnye. no its not. patutnye husband tetap no.1. like us, dah kawen bape lame pun, bape anak sekali pun, kite nak kite tetap no 1 di hati die kan..


hehe. jangan sedih! berpantang elok2 k!

harzharun said...

fashaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
woooooooooooo, comey & tembam & putihnya baby ko!!!!
geram seh tgk!
rambut pon lebat!
aku kne mintak petua dr ko nih..
congrate sha!

ooooo, xsuke nanges dpn org seh...aku lak, suke sgt nanges...hahaha

Suzie said...

ur baby sgt comel!!!putik melepak

owh same here,aritu hubby blk lambat boleh pula termenangis n rasa rmh sgt kosong walhal kalo dia ada asyik nak bergado je tp sebenarnya bila dia tkde baru rasa sunyi...masa tu insaf la sbb hubby jenis suka bersembang even dgn org lain dia pendiam,mmg sedih n tak dpt bygkan kalo dia tkde T_T

ederq said...

awww tenang je tgk ur baby's face. cute sangattttttttt

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review