should I?

Love & Kisses ✿ sha
Azam untuk update blog seminggu sekali suda ke laut.
Setelah kembali bekerja and back to my old life routine, sangat la takde masa utk apapun. Especially now that I'm a mother of two ^_^

'lame excuse la kan ckp takde masa sebab dah anak dua. haha.

By the way, I'm thinking to let go of my Medela Freestyle breastpump @ RM1290.00 (retail = RM1600 - RM2300)

baru guna sekali je okeh!

I don't know...

shud I let go or shouldn't I?
...

aku memang dah ada Spectra3 yg diguna dari zaman Danish dulu.
and that one memang letak kat office sebab berat nak angkut tiap hari.
tu la kan... time nak dulu bukan mainnn! tak dan2 time tu jugak nak beli. hoh!
konon berazam mau pam susu di rumah juger.
tu yang nak beli satu lagi sebagai backup di rumah.
TAPI TAK PAM KAT RUMAH PUNNN!!
segala azam suda ke laut T___T

bila dah ada depan mata, Spectra3 jugak yg diguna hari2 kat office.
Medela FS memang sangat best tapi ntah ye.

macam sayang jugak mau letgo itu Medela sebab dah beli mahal2, kan.
tapi daripada tak diguna, better letgo je kan?

ntah.


4 comments:

harz harun said...

haaaa..tu la...tamak...heeee..

Ko sm mcm mai (myrule)...pakai sekali pastu nk jual..xtau la dah tjual blom dia punya...alasan mai,madela bnyk sgt compartment..renyah nk basuh satu2...

Aku rasa pun mcm tu kot...aku tgk yg adik aku punya,mcm complicated je madela..mebe sbb aku pguna tegar spectra3 kot...hihihi...

Tp,spectra mmg xle wat berangkut ke sana ke mari la..berat seh..aku simpan kat umah je...if nak pam,aku lari blk rumah jap..kalo travel,aku bawa harmony je...

ReYNa said...

Nape x mo pakai, medela?hihi.sy pengguna tegar medela.

~*Dandelicious Princess*~ said...

da jual blum? ada warranty x?

aqeefsmom said...

If you ever wanted to sell it do contact me! nisa_khamil@yahoo.com

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review