busy bee.

Love & Kisses ✿ sha

Last few days Hubby dreamt about him holding a baby.
Sejak aritu dia sangat excited nak baby lagi.
hahaha.
padahalnya mimpi je pun.
Tapi sekarang macam almost everydaylah dia dok cakap, 'nanti bila Emir dah ada adik baru dia seronok nak main kan cyg... 
padahalnya dulu dia yg sibuk cakap, anak sorang cukup kot cyg...
ahaks.

Aku tak kisah pun, kalau dapat rezeki awal, alhamdulillah...
Kalau lambat lagi, takpelah, mungkin Emir masih belum cukup kasih sayang lagi tu...

And I'm doing lots of delivery this weekend for Nu Skin product so sesapa nak order, sila sms or email me at : charmsandcolors@yahoo.com.
Pick up point @ Tesco Seri Alam, Giant Pelentong and JJ Tebrau.
Current promotion is : free Nu Skin Enhancer worth RM104 for any purchase above RM250!

My Facebook -- http://facebook.com/CHARMSandCOLORS
Website -- http://charmsandcolors.blogspot.com
Official website for Nu Skin product -- http://www.nuskin.com

By the way, haaa kan btul aku cakap aritu, mesti ada orang jeles punyalah.
Tapi nak buat cemana... kan itu rezeki masing2?

Rezeki ko dah kat situ, terima jelah seadanya...
Aku malas nak mengutuk2 sangat kat sini sebab this is no longer a private blog, tapi harapnya orang miskin tak sedar diri macam ko tu sila la dok jejauh ye.
Tak payah nak merempat kat sini.

Kalau miskin sedar diri takpe, ni dasar tak sedar diri, sibuk pulak tu nak baca blog orang lain pastu muncung2 mengumpat itu ini.


Dulu aku pernah miskin jugak, pernah takde duit, tapi sedar la diri, kalau tgk org berduit perasaan tu mcm bestnya diaaa.. uhhh ahhh... tu je la. takde la nak sibuk2 mengata kans. ni ko bizi sgt nak jaga tepi kain org lain apehal? Bak kata my frens, jangan layan sangat org mcm tu. dia bukan level kita, silap2 keje angkut sampah je tu. muahahaha.

Tapi ni yang buat aku makin suka nak cerita pasal bebenda mahal nih.
saja nak bagik ko lagi jeles membuak2 biar meletop itu dada.
hahaha.


Cuma tu la, kalau tahap kejelesan ko tu dah melampau sangat, aku nak nasihat toksah la gedik nak bukak blog nih. I know my blog is sooo hots that u can't resist not to read it tapi kang tak pasal2 ko meroyan pulak kalau aku cerita pasal beli handbag Gucci ke, kasut LV kan?

keskeskes.


6 comments:

ally said...

wah2...emir mau dpt adik kah?hihi..ada ura2 nih..hihi...

sha said...

ALLY : emir mestila nak dapat adik nih ally tapi tatau bila. hehehe

Fainie said...

http://www.groupon.my/deals/national-deal/nippon-paint/716006026

offer cat nippon

awan terpilu said...

hi u(^__^)

just ignore that kinds of person!!...life dia xefek pun dgn life kte..mmg ada org sikap camtu,xblh tgk org lain lbh skit or jeles xtentu pasal

i pun ada jp org camtu dlm khidupan i...ada gak org disekeliling i perangai camtu tp bl dipkirkan smula...i xksah pun dgn life depa tp depa nyibok dgn hal2 i...

so i just wat xtaw ajer & carry on with my life...pkai bli apa yg i nak (bkn pnjam duit depa pun)...lg dia/diaorg xske,lg i pkai bergaya sakan...kluar berjln dgn hubby+anak...gi mkn merambu anak beranak,hahahaha

sha said...

FAINIE :
thanks fainie... i dah beli wallpaper pun time homefair aritu. cam maleh pulak nak mengecat sendiri nih =p


AWAN TERPILU :
aah mmg pelik la dgn orang mcm tu. jeles tak pasal2. kita pun tak kisah kalau org nak beli itu ini, diorg pulak yg sibuk terlebih. skrg ni berazam nak buat dek je dgn bebenda camtu. lagi diorg jeles, lagi la i suka. maksudnya hidup kita mmg lebih baik drp diorg kan =p

didil said...

lame tak jenguk belog ni.ewah dari mimpi jadi realiti gituw.td bace kat belog mane danish nak dapat adik dah kan.congrats sha!!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review