alhamdulillah...

Love & Kisses ✿ sha
Walaupun semalam kereta telah merajuk tapi arini adalah sangat hepi!
lalala~

It's something to do with Hubby's job tapi mmg aku yg terlebih hepi sebab this is something that he wants sooo badly and he has been moody about it lately, so when this thing finally happens, of cos la kitorang sangat hepi kan. syukur sangat2...

Teringat dulu one of my fren pernah cakap, 'takpe sabar je dulu, orang yang sabar lambat-laut akan dapat jugak balasannya, kan.
...

only God knows what we've gone thru to get to this stage.
alhamdulillah ya Allah...

Arini juger sangat hepi sebab semalam, 20th Oct 2011, Danish comel dah tumbuh gigi!
4 batang hokey.

and dia telah merangkak ngan dasat!
and kalau berdiri tu sebelah tangan dia mesti nak lepas.
veri d berangan macam dah besar sangat la tuh.
ohhh the comelness!


And I'm working on something right now.
my dearie sis-in-law & little bro has been helping us out on this thing.
something yang aku suka.
something for our future.
insya allah...

p/s : my oh my oh my Faz, along seriesly tak sabo nak dpt parcel tu next week okeh. haha!

1 comments:

♥ Elin ♥ said...

waaahhh...bersiap sedia okkk..kompem kena geget...hihihi..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review