Zalora-holic?

Love & Kisses ✿ sha
Seriously, I started to become a Zalora-holic now.
‘how to resist when you kept receiving so many discounts and vouchers setiap kali bershopping di sana? T_T

Last few weeks I bought a new shoes there.
The best thing about Zalora is that you can return/exchange for free, just in case la kan.
But of course my shoes does fit me well.

So for this month it's a birthday present for my dear brother.
It's our family tradition to buy something for someone's birthday tapi kali ini tatau nak beli apa pun.
‘ok macam penipuan je kan kalau saya sebagai shopaholic yang tegar cakap tatau nak beli apa T_T

As usual, bila menjalankan window shopping di Zalora, akan jumpa pelbagai benda yang tiba-tiba menjadi barang keperluan.

Seperti hoodie di bawah ini.


It's stylish ok to see men in hoodie.
And there're lots of range available in Zalora.
Ala-ala boyish gitu melihat lelaki memakai hoodie, kan.
I just hope that hubby would wear one for me.
Sebab pakaian feveret hari-hari ialah kemeja hokey.
veri old fashioned ini hubby.

By the way those yang tatau apa itu hoodie, boleh go thru explanation di bawah ya.


Lelaki zaman sekarang suka bergaya dan itu adalah satu fakta yang tidak boleh disanggah sama sekali. Malah trend fesyen bagi lelaki kini sudah berkembang tidak lagi seperti dahulu yang mana kalau kita lihat industri fesyen lebih dikuasai oleh wanita dengan pelbagai produk yang diketengahkan juga lebih diutamakan untuk mereka. Namun kini keadaan telah berubah dan kita dapat lihat dunia fesyen lelaki semakin terbentang luas dengan pelbagai pilihan barangan fesyen yang boleh dipilih.

Antara kategori fesyen lelaki yang paling popular sudah tentu adalah seperti kasut, beg, aksesori, pakaian dan barangan sukan juga. Kalau disentuh bab pakaian lelaki antara yang sering menjadi pilihan ialah hoodie. Baju sejuk hoodie amat digemari oleh lelaki bukan sahaja di Malaysia malah diseluruh dunia. Pemakaian hoodie amat praktikal ketika musim sejuk atau hujan kerana ianya membantu kita agar sentiasa kekal panas dalam keadaan cuaca sebegitu.

Selain daripada itu sifatnya yang begitu versatile sangat sesuai untuk dipakai pada bila-bila masa sahaja sama ada ke kelas, pada hari kasual di pejabat, ketika bersantai pada hujung minggu dengan rakan-rakan dan banyak lagi. Malah ianya amat sempurna untuk dipadankan dengan hampir apa sahaja persalinan yang lain.Rekaan hoodie kini adalah lebih moden dan membantu anda untuk kelihatan lebih bergaya. Inilah yang mendorong kepada permintaan yang cukup tinggi dalam pasaran terhadap baju hoodie lelaki.

Mahukan kelihatan bergaya dan kemas? Cuba padankan hoodie kegemaran anda dengan seluar jeans berwarna gelap dan sepasang kasut sneakers. Anda pasti akan suka dengan padanan ini!


Padanan hoodie bersama seluar pendek lelaki atau men shorts bersama sepasang kasut sneakers Converse pastinya akan membuatkan anda kelihatan cukup kasual namun bergaya. Penampilan anda itu pasti akan membuatkan ramai yang memerhati dengan kagum terhadap cita rasa anda terutamanya wanita.

Jom beli hoodie for men online di ZALORA. Kerana di sana terdapat koleksi men hoodie yang cukup meluas dengan harga yang murah. Rebut diskaun dan rasai pengalaman online shopping terbaik hanya di ZALORA!
 
Ok sekian iklan.

But seriously shopping di Zalora memang best!

0 comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review