si cantek Aaira

Love & Kisses ✿ sha
little Aaira is 7 mths 2 weeks old now.
dah tumbuh gigi 2 batang.
dah merangkak when she was 5 mths++ and dah duduk start 6 bln.
dah berdiri secara lepas tangan sebelah dengan berlagaknye sejak 7 bln ye.


gigih tu budak pompuan ni dok panjat baby cot, grill pintu and playpen abang dia.

yes, she's growing up well...
and... she'll be a toddler soon!

my oh my, how time flies...
mommy will never gets enough of you baby...
bau yg busuk masyam tapi tetap sedap dan sentiasa dirindu. hihi



Aaira is wearing Autumnz Headbands by CHARMSandCOLORS
murah, super comel and selesa!
ready stock ye. and saya guna Poslaju.
sesiapa nak boleh contact saya di :
019 6555700 or charmsandcolors@yahoo.com
Facebook : CHARMSandCOLORS

Sekian.




4 comments:

Aida & Riana said...

cantiknye aaira..kejap je dh besar. rasa mcm u br je lepas maternity leave..huhuuh

✿ pink velvet ✿ said...

alahai cantiknya dia.. mata dia mengoda betul, hehe!

sha said...

kannn.. mcm baru je lepas bersalin tiba2 aaira dah besar T_T

sha said...

tengkiu auntie ^-^

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review