We're open for DROPSHIP!

Love & Kisses ✿ sha
yes, we're now open for dropship and these are some the available items for now :
  • Set Bersalin Nona Roguy / Tanamera
  • Tanamera Brown Soap Formulation / Minyak Kelapa Dara (VCO)
  • Fisher-Price : Portable Newborn To Toddler Rocker / Healthy Care Booster Seat
  • Jingle Jungle : Storage Bottles / Plastic Storage
  • Autumnz : Storage Bottles / Plastic Storage
  • for any other items, boleh contact saya ya
so, kalau ada sesiapa berminat untuk menjadi dropship agent or membeli secara retail atau borong dari kami, boleh SMS/WHATSAPP : 019 6555700 or EMAIL : charmsandcolors@yahoo.com

and yesterday baru jumpa one product yg truly amazing for skin.
of course la tiada kandungan bahan kimia kan.

I will never try that SNE pills, Tabita, Tanaka, rumpai laut, Aura White, glutathione whatsoever merepek meraban yg berlambak kat pasaran sebab mcm okkk 'adakah trend everyone boleh buat label sendiri skrg nih without any certification?

I'm very conscious about things yg aku guna utk makan dan sapu pd kulit and I am a pro organic, that's why la cuma menjual produk berasaskan herba and if it's not herbs, it will definitely 100% natural seperti Amway, Shaklee, Tanamera and my fav Nona Roguy.

This product mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan, telah dikaji oleh HUKM and sold only by authorized medical practitioner (doctor & pharmacist) and I get to know about this product pun from Dr Hannan.

Average price in the market is RM210++ but of course I'll sell it cheaper and for my beloved blog reader, mestila akan dapat harga yg lebih murah :)

Tapi nanti la baru reveal kot sebab baru nak start guna.
But if u want to know more, or currently searching product yg totally bagus utk kulit (based on customer review), boleh msg saya ya.

If it works for me then I'll definitely promote it here.
Tapi kalau tak berkesan, tak mungkin la akan jual pd korang, kan.
hiks.



0 comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review