Set Pengurusan Uri!

Love & Kisses ✿ sha

Set Pengurusan Uri Grandma Secret ini memang sangat memudahkan. Tak perlu susah-susah ke sana sini nak cari periuk tanah, kain putih dan lain-lain, semuanya sudah siap sedia dalam satu kotak dengan harga cuma RM35 sahaja!

Set bersalin, bengkung, set pengurusan uri dan lain-lain keperluan ibu dlm pantang boleh didapati dari kami di Charms & Colors.

SMS/Whatsapp : 019 6555700


3 comments:

Jueliza Jamani said...

sekarang mudah... masa anak2 saya asben cari tin.. yg kelakar siap macam2 dia letak dlm tu.. hahahah

sha said...

JUELIZA : tu la kan. dulu my husband dok carik periuk tanah tu pun susah nak jumpa, nak cari kain putih lagi. skrg dah senang guna set pengurusan uri ni je :)

Cik Anggur said...

follow blog cik anggur dan like facebook page cik anggur balik di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review