Salam Aidilfitri 2012

Love & Kisses ✿ sha

Sempena dah abis raya ni nak ucapkan Salam Aidilfitri buat semua bole?
nampak sangat kebizian melampau sampai la ni baru sempat nak sibuk2 ngucapkan itu ini kat sini kan.
akhirnya segala cerita bulan puasa ngan raya pun dah basi.

And I'm entering the 28 weeks, nearing my 8-months stage, pun tak sempat bercerita bagai kat sini macam waktu preknenkan cik nanish dulu.

and berat badan telah naik sebanyak 17 kg hokey!!!
sedeh sedeh T_T
tapi cam over confident akan turun balik hasil penggunaan set bersalin NR kans. hehe

been visiting Dr Mohan from Johor Specialist for prenatal checkup and he's 90% confirm that it's gonna be a .......

hehe.
alhamdulillah... ^_^
tak kesah pun whether it will be a boy or a girl yang penting sihat sempurna, kami dah syukur sangat-sangat.

okeh tu je nak cerita.
nak nyambung packing barang sebelum cik nanish kacau lagi.
c u!


*****


Our Price = RM280.00 (Normal = RM293.00)
(Set Bersalin + 10% off for any purchase of Amway product OR free Shawl)


Our Price = RM290.00 (Normal = RM365.00)
(Set Bersalin + 10% off for any purchase of Amway product OR free Shawl)

--------------------------

To order/enquiries you may contact me :
Email : charmsandcolors@yahoo.com
FB : charmsandcolors
SMS/WhatsApp : 019 6555700 (Fasha)
Website : charmsandcolors.blogspot.com
Shaklee ID : 888941

3 comments:

Chekgu Azrine said...

girl ek??

♥ Elin ♥ said...

waahh tahniah...mmg betul berat lepas beranak hanya dgn NR sahaja blh turun dgn cepat dan berkesan!! :)

sha said...

CHEKGU AZRINE :
hahaha insya allah... tapi tak kesah pun mana2 azrine. dua2 best ^_^


ELIN :
ahaks btul tu elin. sebab tu cam over confident je nak mkn byk2 sampai gemuk dasat nih =p

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review