Set Bersalin Nona Roguy (NR)

Love & Kisses ✿ sha
ok, sesiapa berminat untuk dapatkan Set Bersalin Nona Roguy (NR) dengan harga murah boleh contact saya ya.

I'm officially an Amway, Nona Roguy, Shaklee & Mom's Little Ones reseller now.

Kenapa empat jenama ni?
Sebab semuanya jenama favourite saya, semuanya barang yang saya sangat-sangat suka guna ^_^

Kalau nak tau lebih lanjut tentang kebaikan, nak compare which one is better or anything, boleh contact saya ya. I'm also selling them in loose pack (while stocks last). And believe it or not, Phytonatal pills work wonders for me, semasa dalam pantang sampai la sekarang ni.Normal Price : RM365.00

Our Price : RM290.00
(Set Bersalin + 10% off for any purchase of Amway or Shaklee product or FREE gift )

Kelebihan Set Bersalin Nona Roguy (NR) :
  • Terbukti berkesan untuk menurunkan berat badan
Set ini melawaskan pembuangan air besar dan menyingkirkan  timbunan lemak air yang berlebihan supaya berat anda turun dengan lebih cepat dan teratur. Ia juga mempercepatkan penyembuhan luka jahitan supaya ibu terhindar dari risiko jangkitan kuman di samping membantu melancar dan memperbanyakkan pengeluaran susu ibu.

  • Mudah dipakai sewaktu berpantang
Ubat yang terkandung di dalam set bersalin NR ini adalah dalam bentuk yang lebih moden seperti tablet, pek uncang dan juga krim supaya mudah di gunakan sewaktu bersalin dan boleh di sediakan sendiri.
  
  • Hanya menggunakan herba yang berkualiti
Mutu dan khasiat herba di saring dengan proses pengilangan yang ketat supaya ibu yang baru bersalin dapat pemulihan secara total.
  
  • Selamat dimakan
Set Bersalin NR ini juga di luluskan oleh Kementerian Kesihatan. Ini supaya kesihatan ibu yang baru bersalin adalah terjamin dari sebarang kesan sampingan yang memudaratkan ibu dan bayi.
 
  • Set Bersalin yang lengkap
Set Bersalin NR lengkap dengan rawatan luaran dan dalaman supaya anda  tak perlu pening kepala memikirkan apa barang yang patut anda ada semasa berpantang.

  • Barangan penjagaan yang bersifat dwi-fungsi
Tidak seperti set bersalin yang lain, barangan yang terdapat di dalam set bersalin NR  adalah pelbagai guna. Contohnya Minyak Herbanika boleh di gunakan sebagai minyak urut, pengganti pilis,ubat luka dan penyegar kepala dari rasa pening.


To order/enquiries you may contact me :
Email : charmsandcolors@yahoo.com
FB : charmsandcolors
SMS/WhatsApp : 019 6555700 (Fasha)

0 comments:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review