tudung.

Love & Kisses ✿ sha
I'm going to KL again today.
mau ngambil stok tudung as usual.
so macam biasalah, kalau ada yang mau request kaler/saiz/jenis (based on availability), bole sms or email aku kat charmsandcolors@yahoo.com ye.

Tudung Jasmin, Maira and a few others.
our price is the cheapest in the market hokey.

Facebook -->
http://www.facebook.com/CHARMSandCOLORS
http://www.facebook.com/LollipopScarf

Website -->
http://lollipopscarf.blogspot.com

We're in the middle of transferring all the hijab/tudung from CHARMSandCOLORS to Lollipop Scarf, that's why I put both of the addresses here.
Nanti kalau Lollipop Scarf dah fully established, CHARMSandCOLORS hanya untuk wedding guestbook, stickers, and all the crafty things sahaja.

and insya 'allah dua-dua blog pun aku updet, kalo tak bizi...
(mcm harapan je kan. haha)




Ada yang siap request suh aku amik stok tudung Fareeda.
wuhuhu... yang itu idak la kot.
mahai bebeno...
Takat beli untuk diri sendiri bole la.
Setakat ni pun aku cuma ada 3 helai je dalam simpanan.
Itupun khas untuk pakai ke function or wedding2.
Belum sampai ke tahap mengabihkan beratus-ratus ringgit untuk sehelai tudung.
Brand Jasmin ngan Maira tu pun dah cukup best and selesa kat kepala aku nih.
seriesly!

Bak kata my SIL yang introduce me to these hijab, 'kalau dah try pakai tudung Jasmin memang dah tanak pakai tudung lain dah...

well, exceptional to Fareeda la.
haha.

3 comments:

crystalmerah said...

i pun pakai tudung maira . the awning mmg best. sgt selesa for that affordable price. tudung jasmeen i tak pernah try lagik .hihi

harzharun said...

Itu laaa...aku pong bkenan dgt kat fareeda...sekali br tau harga dia ratus2....teringin gak nk ada satu...tp satu mn cukup wei...aku nk mcm2 kaler...haha...agak2 sebulan dua t harga dia turun x?huuuu

Chekgu Azrine said...

ada jual online tak??nak tengok..

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin
 

+ road to bliss + Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review